V kombinovanej zostave prehra s Podbrezovou

11.02.2011 21:47

Kombinovaná zostava zverencov Ivana Vrabca i Michala Kuruca v sobotu popoludní podľahla futbalistom Podbrezovej.

FC Nitra - Podbrezová 1:3 (1:1)

Gól Nitry: Kolár

Zostava Nitry: Kopecký (46. Hroššo) - Kaspřák, Sailer, Kinček, Gajdoš(46. Halaji) - Škrováň(46. Pindeš), Bratský, Kolár, Sloboda - Bališ (46. Gajdošík), Paukner

Kombinovaná zostava nitrianskeho A-tímu s tímom FC Nitra-jun nastúpila v sobotu o 14:00 na umelom trávniku proti tímu Podbrezovej. V prípravnom zápase boli úspešnejší hostia, ktorí v druhom polčase potvrdili svoju prevahu aj gólovo.
Prvý polčas priniesol vyrovnaný futbal. Domáci mali niekoľko šancí, no nevyužili ich. Blízko ku gólu boli Sloboda aj Bališ, ktorý nastrelil brvno. Hostia šli do vedenia po nepriamom kope a úspešnej hlavičke. Domáci vyrovnali zásluhou Kolára. Mladý strednopoliar si efektne zasekol loptu do vnútra šestnástky po Bratského prihrávke a stanovil na priebežných 1:1. Dôležitý moment sa odohral už v prvých sekundách druhého dejstva, keď hostia z Podbrezovej pridali druhý gól. Toto poznačilo defenzívnu hru Nitry, v ktorej sa neskôr vyskytlo viacero chýb. Domáci strácali lopty, taktovku prebrala Podbrezová. Zo strany domácich hráčov to nebol optimálny zápas, tréner Michal Kuruc priznal aj slabší pohyb domácich hráčov.

Autor: www.fcnitra.sk

Späť